Harta site-ului
Ajutor
Decizia de suspendare din funcția de președinte a dlui Grigore Filipov este una ilegală și pasibilă anulării
Decizia de suspendare din funcția de președinte a dlui Grigore Filipov este una ilegală și pasibilă anulării

La data de 20 ianuarie curent, Judecătoria Criuleni a emis încheierea  asupra cererii depuse de Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore Filipov împotriva Consiliului raional Dubăsari, privind anularea actului administrativ individual defavorabil. Cererea depusă se referă la Decizia nr. 1/6 aprobată la data de 11.01.21, ,,Cu privire la suspendarea din funcția de Președinte de raion a lui Grigore Filipov”.
În urma cererii depuse, Judecătoria Criuleni, a emis încheierea prin care comunică că actul administrativ aprobat de Consiliul raional Dubăsari este nemotivat cât în fapt, atât și în drept, iar autoritatea emitentă își atribuie competențe improprii, fiind depășit cadrul legal, astfel fiind emis un act administrativ ilegal, pasibil anulării.
Totodată, în act se mai comunică că se suspendă, până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătorești pe prezenta cauză executarea Deciziei Consiliului raional Dubăsari nr. 1/6 din 11.01.2021 ,,Cu privire la suspendarea din funcția de Președinte de raion a dlui Grigore Filipov”.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Decizia de suspendare din funcția de președinte a dlui Grigore Filipov este una ilegală și pasibilă anulării - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta