Harta site-ului
Ajutor
Decernarea învingătorilor în Campionatul raional de fotbal
Decernarea învingătorilor în Campionatul raional de fotbal

Duminică, 13 august curent, pe stadionul sportiv din satul Oxentea, echipele de fotbal al satelor Molovata Noua, Corjova si Oxentea, au jucat un meci amical. Principalul scop al evenimentului a fost decorarea şi premierea echipelor în cadrul Campionatului raional la Fotbal ediţia 2016-2017. Conform rezultatelor înregistrate in cadrul Campionatului de fotbal, echipa din Oxentea a fost menționată Campioană clasându-se pe locul I, locul II a revenit fotbaliștilor din Corjova, iar locul III a fost obținut de echipa din Molovata Nouă.
Președintele raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi prezent la evenimentul sportiv, împreună cu colegiul organizatoric, primarul localității gazde dl Valeriu Rusu, au decorat echipele învingătoare cu cupe, medalii, premii bănești și mențiuni pentru cei mai buni jucători din cadrul Campionatului. Ion Petraş, jucător al echipei Oxentea a obţinut titlul de “Cel mai bun golgheter”, Maxim Clapatiuc, jucător al echipei Corjova a obţinut titlul de “Cel mai bun apărător”, Constantin Alexeev, jucător al echipei Molovata Nouă a obţinut titlul de “Cel mai bun portar” şi Victor Burghilă, jucător al echipei Oxentea a obţinut titlul de “Cel mai bun jucător al campionatului”.
Campionatul raional la fotbal a fost desfăşurat în perioada octombrie 2016 – mai 2017, unde au participat 7 echipe din localităţile raionului precum: Corjova, Cocieri, Molovata Nouă, Holercani, Oxentea, Ustia şi echipa Şcolii sportive raionale. Meciurile s-au desfăşurat în două etape, etapa de toamnă 2016 şi etapa de primăvară 2017, fiind jucate 12 tururi a câte trei meciuri. Pe parcursul întregului Campionat jucătorii au demonstrat un spirit sportiv de “fair play”, performanţe fotbalistice, dorinţă de cîştig şi respect reciproc pe terenul de joacă.
La evenimentul de închidere a Campionatului, tinerii au apreciat organizarea şi desfăşurarea campionatului dat ca o acţiune pozitivă şi necesară de a fi promovată şi pe viitor în raionul Dubăsari. De asemenea, au adus mulţumiri conducerii raionului pentru iniţiativele respective de promovare a fotbalului în mase, a sportului şi a modului sănătos de viaţă, inclusiv pentru posibilitatea oferită iubitorilor de fotbal de a-şi demonstra abilităţile în acest sport.
Ecaterina RACOVEŢ, 
şef Secţie

 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Decernarea învingătorilor în Campionatul raional de fotbal - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta