Harta site-ului
Ajutor
De Bursa Preşedintelui s-au bucurat elevii de la Şcoala de Arte din Doroţcaia
De Bursa Preşedintelui s-au bucurat elevii de la Şcoala de Arte din Doroţcaia

La 26 mai 2011, a avut loc înmînarea Bursei Preşedintelui, pentru elevii care îşi urmează studiile la Şcoala de Arte din localitatea Doroţcaia. De rîvnita bursă au beneficiat 12 elevi din instituţie:

                                    Tatiana Braguţa-cl.V, arta plastică

Maria Policinschi-cl V, arta plastică

Eugen Bacioi-cl III,acordeon

Alexandru Grimaliuc-cl V, acordeon

Ion Berzan-cl VI, ţambal

Dorina Sajin-cl VII,

Alina Sajin-cl VII,pian

Artur Stepulenco.cl V,ţambal

Eugenia Ivanov-clIV,vioară

Vadim Dicusar-cl IV, ţambal

Vadim Maslenco-arte plastice

Ion Berzan-cl V,arte plastice

Ei sunt cei mai activi şi ambiţioşi discipoli, care  vor gestiona banii după bunul lor plac. Pentru a beneficia de bursa presedintelui raionului, este evident de necesară participarea activă şi eficientă a elevului în cadrul concursurilor raionale şi republicane din domeniu, implicarea în activităţile extracuriculare organizate în şcoală, totodată învăţăceii trebuie să dea dovadă de ambiţie, rezultate plauzibile la evaluarea cunoştinţelor şi  purtare exemplară. Bursa este oferită semestrial de către Preşedintele de raion în parteneriat cu şefa secţiei Cultură. Anual 70 elevi din instituţiile de învăţămînt artistic din raion beneficiază de această alocaţie bănească. La 1 decembrie 2005 Preşedintele raionului Dubăsari a emis dispoziţia cu privire la acordarea bursei preşedintelui raionului. Regulamentul prevede ca elevii eminenţi ce îşi urmează studiile în instituţiile de învăţămînt artistic din raion şi care au obţinut pe parcursul întregului an de studiu nota medie generală nu mai mică de 9, să fie admişi la Bursa Preşedintelui.

La 20 mai 2011, elevii şcolii de arte din comuna Coşniţa au primit bursa preşedintelui, înmînarea a avut loc la Concertul muzical coregrafic,”Note aniversare pe portativ”, organizat cu prilejul aniversării a 20 ani de la fondarea şcolii de arte, iar elevii din instituţia de învăţămînt artistic din Cocieri, urmează să-şi primească bursa, duminică,  la 29 mai, curent.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

De Bursa Preşedintelui s-au bucurat elevii de la Şcoala de Arte din Doroţcaia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta