Harta site-ului
Ajutor
De astăzi grădinița din s. Doroțcaia se bucură de crearea unui climat de siguranță pentru beneficiari!
De astăzi grădinița din s. Doroțcaia se bucură de crearea unui climat de siguranță pentru beneficiari!

Astăzi, 31 iulie, un eveniment special a avut loc în satul Doroțcaia, unde s-a dat în exploatare oficială lucrările de construcţie şi amenajare a împrejmuirii terenului aferent al grădiniţei de copii ,,Scufiţa Roşie” din localitate, proiect realizat datorită susținerii Președinției Republicii Moldova. Președintele raionului dl Grigore FILIPOV, de comun cu Vicepreședintele dl Sergiu GRIGORIEV, au participat în cadrul evenimentului alături de primarul localității dl Valeriu BERZAN, administrația primăriei, conducerea instituției preșcolare, educatori și angajați ai grădiniței.
Ne bucurăm foarte mult, că împreună am reușit să realizăm promisiunile anterior discutate cu Președintele Țării dl Igor DODON. Din lipsa surselor financiare APL Doroțcaia nu a putut efectua aceste lucrări mai devreme, căci bugetul local nu ne permitea. Grădinița de copii este lăcașul unde se formează și modelează noi generații, urmașii noștri, principala noastră investire, a maturilor. De aceea crearea condițiilor optime de activitate a instituției, constituie o prioritate pentru noi. În numele locuitorilor satului, părinților, copiilor, educatorilor, aducem sincere mulțumiri Președintelui Țării și Președintelui raionului Dubăsari care ne-au susținut și au fost receptivi la problemele noastre”, a spus dl Valeriu BERZAN, primarul localității.
Din numele administrației instituției aducem sincere mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în acest proiect. Datorită realizării reparației, va fi creat un climat de siguranță fizică și psihică a benefeciarilor procesului educativ al grădiniței noastre”, a precizat doamna Veronica CTITOR, director adjunct.
Președintele raionului dl Grigore FILIPOV a rămas mulțumit de calitatea lucrărilor executate. „Mă bucur enorm pentru satul Doroțcaia pentru realizarea de success a inițiativei mult râvnite de ani de zile. Prin asigurarea unui mediu securizat, bine amenajat, va fi creat un model educațional și social sănătos pentru generația următoare.”a conchis dumnealui.
Amintim că, problema ce ține de starea gardului de la grădinița din localitate, a fost abordată în cadrul vizitei în teritoriu a Președintelui Republicii Moldova dl Igor DODON. Atunci, Președintele Țării a dat asigurări că realizarea proiectului dat, ce va contribui la dezvoltarea infrastructurii teritoriului instituției vizate, va fi susținută de către Președinția Republicii Moldova.
 
 
 
Tatiana GHERB
Specialist principal

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

De astăzi grădinița din s. Doroțcaia se bucură de crearea unui climat de siguranță pentru beneficiari! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta