Harta site-ului
Ajutor
De 1 mai competiţii sportive, dispoziţie bună, solidaritate şi prietenie la Consiliul raional Dubăsari
De 1 mai competiţii sportive, dispoziţie bună, solidaritate şi prietenie la Consiliul raional Dubăsari

Munca este izvorul virtuţii, marea metodă terapeutică împotriva tuturor bolilor şi suferinţelor, care făcută cu pasiune aduce rezultate.

În anul 1889, Congresul Internaţionalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internaţională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Cicago, care au cerut ca regimul zilei de lucru să fie redus la 8 ore, ziua fiind comemorată prin manifestaţii muncitoreşti. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea ţărilor lumii.

Sportul este o ramură importantă care doar prin muncă fizică şi efort poţi obţine rezultate pozitive. Astfel, angajaţii Consiliului raional Dubăsari, la propunerea comitetului sindical au dedicat ziua de 1 mai - sportului. În această zi au fost organizate competiţii sportive la volei, starturi vesele între echipele de fete şi alte jocuri sportive unde învingători au ieşit buna dispoziţie şi prietenia, care au dominat spiritul de echipă. Toţi cei prezenţi au rămas impresionaţi de aceste momente unice care prin muncă au adus plăcere sufletească şi multă voie bună.

                                                                                                    Marina Lupaşco, redactor-şef

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

De 1 mai competiţii sportive, dispoziţie bună, solidaritate şi prietenie la Consiliul raional Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta