Harta site-ului
Ajutor
DCGCDT, în activitate la obiectul „Renovarea Oficiul Medicului de Familie s. Oxentea”
DCGCDT, în activitate la obiectul „Renovarea Oficiul Medicului de Familie s. Oxentea”

În procesul monitorizării lucrărilor de reparaţie capitală, la obiectul „Renovarea Oficiului Medicului de Familie s. Oxentea”, specialiştii Direcţiei construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului (DCGCDT) au întreprins,  la data de  02.04.2015, o  vizită de lucru, şef Direcţie dna E. Nicolaev, şef adjunct dna Z. Sîreţanu, directorul OMF Dubăsari dl V. Sima, responsabilul tehnic dl  D. Burlea  şi reprezentantul  antreprenorul SRL”Litarcom”. La moment,  la obiect sunt finisate lucrările de renovare ale acoperişului, instalarea ferestrelor şi uşilor, în proces de executare-finisarea interioară a pereţilor, la prima etapă-reţelele inginereşti. Costul lucrărilor exectuate pînă la moment constituie  aproximativ 700,0 mii lei.

Costul total al  proiectului constituie 2600,24 mii lei, finanţat de către Compania   Naţională de Asigurări în Medicină ( CNAM) din fondul de dezvoltare şi modernizare a prestărilor publice de servicii medicale, dintre care co-finanţator  este Consiliul raional Dubăsar  cu suma de  500,0 mii lei. Prima contribuţie de 273, 0 mii lei a fost achitată de către Consiliul raional în anul 2014.

  Pe parcursul vizitei, au fost  puse în discuţie  şi problemele tehnice  apărute în procesul de execuţie a proiectului.  Totodată,  antreprenorul a solicitat achitarea lucrărilor  executate pînă la moment. Pachetul de documente de execuţie a lucrărilor  este   prezentat  la CNAM, dar din motivul că nu este aprobată Legea bugetului de stat pe anul 2015, pînă la moment  suma rămasă spre achitare nu a fost transferată, fapt ce poate duce spre tergiversarea sau chiar stoparea implementării proiectului dat.

Acţiunele prioritare care urmează a fi realizate  pînă la finele anului la obiectul sus menţionat sunt: gazificarea, utilarea cazangeriei, sistemul de încalzire, renovarea faţadei, amenajarea teritoriului. 

Şef adjunct DCGCDT

Sîreţanu Zinovia

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

DCGCDT, în activitate la obiectul „Renovarea Oficiul Medicului de Familie s. Oxentea” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta