Harta site-ului
Ajutor
Curînd vom avea o mai bună Casa de Cultură!
Curînd vom avea o mai bună Casa de Cultură!

În cadrul primului apel de propuneri din partea Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare,  Consiliul raional Dubăsari la iniţiativa Preşedintelui raionului, Grigore Policinschi a înaintat proiectul ce ţine de reparaţia  Casei de Cultură din s. Coşniţa care a fost evaluat şi acceptat spre finanţare de către organizaţia sus numită.

Recent a  fost petrecuta licitaţia şi vor  demara lucrările de reparaţie a acoperişului, faţadei şi vor fi petrecute lucrări de reparaţie interioară a localului. Proiectul dat presupune reparaţia capitală a  Casei de Cultură şi  dotarea cu mobilier nou ce va permite petrecerea mai multor măsuri culturale de rang raional . 

Promovarea valorilor culturale comune pentru locuitorii ambelor maluri ale rîului Nistru şi desfăşurarea în parteneriat a unor măsuri socio-culturale (festivaluri, expoziţii, concerte etc.) în instituţia reabilitată prin proiect, vor aduce un impact  sporit şi direct asupra consolidării încrederii în rîndul locuitorilor din zona de securitate.

Grigoraş Tatiana
Şef CRGI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Curînd vom avea o mai bună Casa de Cultură! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta