Harta site-ului
Ajutor
Cupa Preşedintelui Raionului la Volei la cea de-a VIII-a ediţie
Cupa Preşedintelui Raionului la Volei la cea de-a VIII-a ediţie

Înfiecare an în luna noiembrie, la iniţiativa Preşedintelui raionului Grigore POLICINSCHI, Consiliul raional Dubăsari în comun cu Direcţia generală învăţămînt, tineret şi sport şi Şcoala raională sportivă pentru juniori şi tineret Pîrîta se organizează acţiunea cultural – sportivă „Cupa preşedintelui raionului Dubăsari la volei”, anul acesta fiind la cea de-a VII-a ediţie.
Evenimentul respectiv este organizat anul acesta şi în scopul desfăşurării eficiente a decadei dedicate tineretului în luna noiembrie din Republica Moldova cu genericul „Modul sănătos de viaţă - un viitor sănătos”,  promovării şi valorificării potenţialului creator al tinerii generaţii şi dezvoltării educaţiei fizice şi voleiului în rîndurile tineretului din raion. Cu acest prilej, a fost emisă şi o Dispoziţie a Preşedintelui Raionului cu Nr.128-n din 07 noiembrie 2011 „Cu privire la organizarea şi desfăşurarea acţiunii cultural –sportive „Cupa preşedintelui raionului Dubăsari la volei”, ediţia a VIII-a 2011”.
Conform Regulamentului aprobat, evenimentul se va desfăşura pe data de 19.11.2011, ora 0930 , în incinta Şcolii sportive raionale din s. Pîrîta, în cadrul căreia vor participa 12 echipe din localităţile raionului, echipe de pe ambele maluri ale rîului Nistru. Fiecare echipă va fi formată din 10 persoane şi 1 conducător,  cu vîrsta cuprinsă între 16 ani şi mai mari.

În rezultatul desfăşurării jocurilor, ca un element de stimulare, participanţii vor fi apreciaţi cu diplome şi premii băneşti. Mărimea premiilor echipei învingătoare a fost stabilită după cum urmează:

Locuri atribuite

Premiile

I loc

CUPA + Diplomă + 1500 lei

II loc

Diplomă + 1000 lei

III loc

Diplomă + 750 lei

IV loc

Diplomă + 500 lei + fanioane


De asemenea, echipa de arbitri care deservesc jocurile, cu votul majoritar, vor decide cei mai buni jucători ai ediţiei. Respectiv, pentru cei mai buni jucători:
 - Atacant - 200 lei
 - Apărător - 200 lei
 - Dirijor de pase - 200 lei
 - Cel mai tînăr jucător - 200 lei
 - Cel mai în etate jucător - 200 lei

În acest context, recomandăm respectuos implicarea APL-lor de nivelul I şi a tinerilor la o participare cît mai activă şi urăm succes participanţilor.
Sînt invitaţi pentru participare activă toţi doritorii şi susţinătorii echipelor!!!

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Cupa Preşedintelui Raionului la Volei la cea de-a VIII-a ediţie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta