Harta site-ului
Ajutor
Cupa preşedintelui r. Dubăsari la fotbal
Cupa preşedintelui r. Dubăsari la fotbal

Lupta pentru „cupa preşedintelui r. Dubăsari” a început de la data de 26 septembrie, în s. Doroţcaia, unde au jucat fotbal două echipe, una din s. Molovata Nouă şi una din s. Doroţcaia. Aici învingător a devenit echipa din s. Molovata Nouă cu scorul 0 la 1. Pînă la finală au fost desfăşurate încă 2 meciuri cu această echipă, la care au şi cîştigat. Pe parcursul meciurilor, echipa s. Molovata Nouă a demonstrat o pregătire cu un înalt grad de perfecţiune, scorurile plasate au arătat echipa într-o ipostază de profesionism.
Finala meciului s-a desfăşurat pe data de 24 octombrie, anul curent, în s. Coşniţa. Grigore Policinschi, preşedintele raionului Dubăsari împreună cu Mihail Cojusea, preşedintele Federaţiei de Fotbal s. Doroţcaia, a deschis meciul printr-un discurs de încurajare şi urări de bine. Aici pentru cupă a luptat echipa din s. Holercani cu echipa din s. Molovata Nouă, unde, într-o luptă extrem de drastică echipa din Molovata Nouă, din nou a ţinut victori cu scorul 3 la 4. Această echipă, într-un timp foarte scurt, aproximativ 1 an, în frunte cu capitanul echipei Vasile Gaivas, care a ridicat echipa de la „zero” şi neavînd antrenor, au reuşit să cîştige prima, în istoria raionului Dubăsari, cupă a preşedintelui r. Dubăsari. Pentru locul întîi s-a oferit cupa preşedintelui, 3000 lei, diplome şi o minge de fotbal; pentru locul II - 2000 de lei, diplome şi o minge de fotbal. Pentru susţinere şi încurajare, cei mai buni dintre cei buni sportivi au fost premiaţi cu cîte o diplomă: pentru cel mai bun golchiper – Vadim Negară şi pentru cel mai bun portar – Anatol Reul.
Aduc sincere mulţumiri primarului s. Molovata Nouă, pentru susţinerea dmn-lui de la bun început şi doresc tinerei echipe pe viitor multe alte victorii.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Cupa preşedintelui r. Dubăsari la fotbal - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta