Harta site-ului
Ajutor
Cupa Președintelui la Volei - Cupa Prieteniei
Cupa Președintelui la Volei - Cupa Prieteniei

Sâmbătă 21 decembrie, începând cu orele 10:00 a fost dat startul acțiunii cultural-sportive ,,Cupa Președintelui la Volei – Cupa Prieteniei” Anul acesta măsura dată a ajuns la cea de-a XVI-aediție.
În prezența Conducerii raionului Dubăsari, consilieri raionali și locali, invitați de onoare și amatori ai genului de sport Volei, pe terenul de joacă al Școlii sportivă raională din satul Pîrîta, s-au prezentat echipele participante.
Președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV, a felicitat echipele participante dorindu-le tuturor un joc frumos și fie ca la finele măsurii, jocurile finale se vor disputa pe data de 22 decembrie, să învingă nu doar cei mai buni dar și Prietenia.
Jocurile se desfășoară în 3 subgrupe în sălile de sport din s. Pîrîta - Școala raională sportivă și Gimnaziul Pîrîta și în sala sportivă a Liceului teoretic ,,Ion Creangă” din com. Coșnița.
Măsura dată are stabilite ca obiective prioritare promovarea modului de viață sănătos, relații de pritenie și al probei de sport Volei.
La acțiunea nominalizată participă atât echipe din raionul Dubăsari cât și din raioanele de centru ale Republicii Moldova, inclusiv din regiunea Transnistreană.
 
Marina LUPAȘCO,
Redactor-șef

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Cupa Președintelui la Volei - Cupa Prieteniei - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta