Harta site-ului
Ajutor
Cunoaşterea trecutului - cheia viitorului
Cunoaşterea trecutului - cheia viitorului

Nicolae Iorga afirma: „Viitorul nu deschide uşa celor ce vin fără de trecut" aserţiune ce nu poate fi contestată, deoarece numai atunci când îţi cunoşti bine rădăcinile te poţi cunoaşte pe tine însuţi.
Disciplina şcolară Istoria românilor şi universală este acea disciplină pe care fiecare cetăţean al Republicii Moldova este obligat s-o cunoască. Trecutul, prezentul şi viitorul Ţării în care ne-am născut sunt pilonii întregii naţiuni.
Astăzi, 13 iunie 2019, elevii absolvenţi ai treptei gimnaziale din întreaga republică şi, respectiv, din raionul Dubăsari, au demonstrat cunoştinţele acumulate pe parcursul a nouă ani de studii la disciplina şcolară Istoria românilor şi universală. 276 de absolvenţi din raion au scris testul de examen în baza Curriculum-ului general şi 12 absolvenţi în baza Curriculum-ului modificat. 1 absolvent nu a fost admis la examen din cauza nereuşitei şcolare şi 2 nu s-au prezentat din motive întemeiate.
Preşedintele Comisiei de evaluare, doamna Alexeev Natalia, profesoară de istorie din L.T. „Mihai Eminescu" Dubăsari a preluat materialele de examen la disciplină de la doamna Braducean Larisa, responsabilă de disciplina şcolară Istoria românilor şi universală, din cadrul DÎG Dubăsari dar şi Preşedintele Comisiei raionale de examene şi are marea responsabilitate de a dirija cu întreaga Comisie de evaluare pentru a demonstra imparţialitate, obiectivitate şi responsabilitate maximă.
Violeta TOLSTENCO, şef Secţie PEME

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Cunoaşterea trecutului - cheia viitorului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta