Harta site-ului
Ajutor
Cu TINErii dezvoltăm COMUNitatea
Cu TINErii dezvoltăm COMUNitatea

La data de 31 mai 2016 în incinta primăriei din comuna Coşniţa a derulat o altă etapă a proiectului „Cu TINErii dezvoltăm COMUNitatea” în cadrul căreia 18 de tineri din comuna Coşniţa au participat la şedinţa Consiliului local Coşniţa. La ordinea de zi s-a discutat 11 întrebări.
Tinerii prezenţi la şedinţă au făcut cunoştinţă cu activitatea nemijlocită a consilierilor locali, precum şi cu procesul decizional, cu întrebările ce sînt examinate la şedinţele Consiliului local şi problemele ce se abordează de locuitorii satului.
Această experienţă a trezit la tineri multe întrebări despre procesul decizional despre modalitatea de rezolvare a problemelor din satul lor, răspuns la care vor primi din următoarele etape a proiectului „Cu TINErii dezvoltăm COMUNitatea” unde vor căpăta cunoştinţe despre procesul decizional şi modalităţile de soluţionare a problemelor din comunitate.
Deasemenea aducem sincere mulţumiri Primarului, dl Alexei GAFELI şi consilierilor locali din comuna Coşniţa pentru interesul de a se implica în realizarea proiectului dat, pentru susţinerea şi receptivitatea faţă de tineri şi dorinţa de a atinge un scop prioritar propus de proiect şi anume „Educarea tinerilor întru dezvoltarea comunităţii”.
 
Valentina ANDRIEŞ,
specialist principal DÎG Dubăsari.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Cu TINErii dezvoltăm COMUNitatea - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta