Harta site-ului
Ajutor
CTAS Dubăsari vă informează
CTAS Dubăsari vă informează

CTAS Dubăsari vă informează că, a fost aprobat Regulamentul cu privire la corectarea datelor în Registrul de stat al evidenței individuale REV-5.
Corectarea declarațiilor REV-5 pentru perioada anilor 1999-2017 se efectuează prin intermediul aceluiași formular utilizat la depunerea declarației primare, cu bifarea rubricii prevăzute în acest scop, ținându-se cont de periodicitatea prezentării declarațiilor REV-5, în anul pentru care se solicită corectarea.
- pentru perioada anilor 1999-2012 se va completa formularul pentru 12 luni, cu includerea tuturor datelor și informațiilor prevăzute de formular, inclusiv a celor ce nu diferă de informația declarată inițial.
- pentru perioada anilor 2013-2014 declarația de corectare va conține date trimestriale.
- începând cu anul 2015, declarația de corectare se va întocmi pentru fiecare lună în parte și se va completa numărul necesar de formulare, în funcție de numărul de luni pentru care se solicită corectarea.
Pentru efectuarea corectării va fi obligatorie depunerea unei solicitări la CTAS din     partea plătitorului de contribuții cu semnătura conducătorului, cu specificarea informației ce urmează a fi corectată și argumentarea necesității corectării acesteia.  
Corectarea datelor în conturile personale ale persoanelor asigurate începând cu 01.01.2018 are loc prin prezentarea Dării de seamă privind reținerea impozitului pe venit, a primelor de asigurare obligatorie de asistență medicală și contribuțiilor de asigurări sociale de stat obligatorii calculate (Forma IPS18) corectată prezentată la Serviciul Fiscal de Stat.
 
Casa teritorială de asigurări sociale

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

CTAS Dubăsari vă informează - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta