Harta site-ului
Ajutor
Crearea şi asigurarea funcţionalităţii serviciilor de asistenţă psihopedagogică în Republica Moldova
Crearea şi asigurarea funcţionalităţii serviciilor de asistenţă psihopedagogică în Republica Moldova

    Pe data de 23 noiembrie 2012, Ministerul Educaţiei cu suportul UNICEF Moldova, în incinta Institutului Muncii, a organizat seminarul cu genericul "Crearea şi asigurarea funcţionalităţii serviciilor de asistenţă psihopedagogică în Republica Moldova”.
 
    La acest seminar au fost delegaţi vicepreşedintele raionului Dubăsari d-na Jimbei Maria, specialistul principal în protecţia drepturilor copiilor d-ul Botnari Eugen şi sef serviciul de Asistenţă Psihopedagogică d-na Pisari Natalia.

    În cadrul seminarului au fost discutate politicile privind asistenţa psihopedagogică a copilului în Republica Moldova, mecanismele şi procedurile financiare de creare şi dezvoltare a serviciilor de educaţie incluzivă la nivel de raion. De asemenea au fost ascultate rapoartele de activitate a serviciilor de asistenţă psihopedagogică din raioanele Floreşti, Criuleni, Ialoveni, Orhei, Dubăsari, Leova, Taraclia.

Natalia Pisari
şef serviciu de asistenţă psihopedagogică 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Crearea şi asigurarea funcţionalităţii serviciilor de asistenţă psihopedagogică în Republica Moldova - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta