Harta site-ului
Ajutor
Crearea condiţiilor pentru desfăşurarea procesului educaţional
Crearea condiţiilor pentru desfăşurarea procesului educaţional

Anul 2020 a fost pentru Liceul Teoretic ”Ion Creangă” un an cu multe provocări dar și multe succese. Datorită muncii cadrelor didactice și celor 660 elevi am făcut față greutăților de trecere la procesul educațional la distanță și a fost realizată curricula la disciplinele școlare. Aceasta mulțumită efortului depus de administrația instituției, Direcția Învățământ General și Ministerului Educației, Culturii și Cercetării în formarea cadrelor didactice de familiarizare cu tehnologiile educaționale de lucru la distanță.
Anul acesta a fost pe deplin realizat bugetul instituției. Cu mijloace proprii a fost construit veceul la blocul nr.3, reparațiile curente de pregătire a instituției către noul an de studii, dotarea cantinei cu echipament contemporan, adăugarea încă a unei conexiuni de fibră optică pentru Internet. Au fost atrase investiții extrabugetare de 390 mii lei prin proiectele cu PRODEM, FISM și ”Clasa Viitorului”. Recent s-a finisat reparația capitală a veceelor la blocul principal prin implementarea proiectului cu aportul FISM de 200 mii lei și contribuția liceului de 266 mii lei. Esențial sau îmbunătățit condițiile sanitaro-igienice și asta ne bucură.
Cu încredere realizăm standardele de dotare a instituțiilor preuniversitare. Cu forțele proprii am conectat toate sălile de clasă la rețeaua Internet. Au fost dotate toate sălile de clasă cu calculator, proiector digital sau televizor Smart cu diagonală mare. Lecțiile au devenit mai atractive, posibilitățile profesorilor mai largi și condițiile de muncă mai bune.
Din luna ianuarie 2021 va începe implementarea proiectului de instituire a ”Clasei Viitorului” în liceul nostru. Aceasta va da posibilitatea profesorilor și elevilor și nu numai din școala noastră, să aibă acces la noi tehnologii educaționale și nonformale.
Fie ca noul an 2021 Să Vă aducă noi realizări, sănătate și bucurii!!!
Tudor VERLAN,
Directorul Liceului Teoretic "Ion Creangă" Coşniţa

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Crearea condiţiilor pentru desfăşurarea procesului educaţional - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta