Harta site-ului
Ajutor
Corectitudinea şi calitatea perfectării documentaţiei conform Nomenclatorului
Corectitudinea şi calitatea perfectării documentaţiei conform Nomenclatorului

La data de 23 martie 2018, în incinta gimnaziului Pârâta, s-a organizat seminarul cu tema: ,,Corectitudinea şi calitatea perfectării documentaţiei cabinetelor metodice conform Nomenclatorului în vigoare”, cu directorii adjuncţi pentru instruire.
Seminarul a început cu partea practică, s-au prezentat 8 ore publice, unde toate au fost apreciate cu calificativul “Foarte bine”. Lecţiile au fost creative, captivante, înzestrate cu materiale didactice şi este de menţionat faptul că profesorii cu uşurinţă mânuiesc lucrul cu tabla interactivă. De aici am observat că, noul, necunoscutul, căutarea de idei prin metode interactive conferă activităţii mister didactic, se constituie ca o aventură a cunoaşterii. Elevii, fiind participanţi activi,în cadrul orelor unde s-au încadrat cu uşurinţă  în procesul educaţional. La atelierul de lucru participanţii s-au clasificat în două grupuri şi au lucrat la două sarcini de lucru cu privire la nomenclatorul tip şi la metodologia privind repartizarea timpului de muncă al personalului didactic din instituţiile de învăţământ general. Directorii adjuncţi pentru instruire au venit cu propuneri şi recomandări de aplicare a documentelor confom nomenclatorului în vigoare.
Aduc sincere mulţumiri directorului gimnaziului Pârâta, doamnei Feodora Verlan, directorului pentru instruire, doamnei  Elena Gorbatiuc, i profesorilor pentru prezentarea orelor publice  Creţ Olga, Tincul Valentina, Serbul Ludmila, Andronatiev Carolina, Sandul Elena, Carauş Tatiana, Doban Vasile şi Arnaut Aliona şi întregului colectiv pentru implicarea în organizarea seminarului.
 Valentina ANDRIEȘ, specialist principal în învăţământul preuniversitar 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Corectitudinea şi calitatea perfectării documentaţiei conform Nomenclatorului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta