Harta site-ului
Ajutor
Copiii vor fi supuşi unui control profilactic stomatologic
Copiii vor fi supuşi unui control profilactic stomatologic

Pentru prima dată, medicii stomatologici din raionul Dubăsari se vor deplasa în teritoriu în cadrul instituţiilor de învăţămînt pentru a efectua controluri şi a examina starea sănătăţii copiilor la capitolul stomatologie.

În vederea îndeplinirii Ordinului Ministerului Sănătăţii şi CNAM Nr. 473/213 A din 10.12.2008  privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Programului unic al asigurării obligatorii de asistenţă obligatorie, conform p.62, lit.b) „organizarea examenelor medicale în grădiniţe, instituţii de învăţămînt secundar, general şi profesional”, Întreprinderea Municipală „Centrul Stomatologic Dubăsari” în perioada august-decembrie 2014 va organiza examene profilactice în grădiniţe şi în instituţiile de învăţămînt  primar, gimnazial şi liceal.

Astfel, la propunerea administratorului, dl Serghei Ţanga, de către preşedintele raionului dl Gr.Policinschi, a fost aprobat un plan de acţiuni în vederea examinării medicale şi sanării copiilor ce prevede că în luna august vor fi efectuate examene profilactice în grădiniţele de copii. Respectiv, în perioada septembrie-decembrie se va organiza examenul  medical al elevilor din instituţiile de învăţămînt primar, gimnazial şi liceal.

A.Berzan, specialist superior în relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Copiii vor fi supuşi unui control profilactic stomatologic - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta