Harta site-ului
Ajutor
"Copiii sunt pentru pace"
"Copiii sunt pentru pace"

Ziua Victoriei, 9 mai , a devenit pentru noi toţi un simbol al mîndriei şi memoriei naţionale. Această zi mare a dat semnificaţie şi un conţinut special istoriei noastre, culturii noastre, vieţii, societăţii noastre. 

În pofida timpului ce s-a scurs, nu dispare şi nu se învecheşte memoria despre acest mare eveniment. Şi în aceste zile de mai, reamintim cu deosebită recunoştinţă şi căldură sufletească pe toţi acei care au plătit cu viaţa lor pentru pace, libertate şi independenţă.

Cu a 70-a aniversare de la Marea Victorie asupra fascismului, cadrele didactice de la Grădiniţa-Creşă "Izvoraş" au amenanjat un ungheraş în holul grădiniţei cu genericul "Copiii sunt pentru Pace" care conţine un panou cu fotografiile veteranilor ce au luptat în Marele Război pentru Apărarea Patriei din s. Oxentea, monument amenanjat cu candelă, buchet de flori, hulubul Păcii. În fiecare grupă s-a organizat colţişorul memoriei şi activităţi cu prilejul aniversării a 70-a de la Marea  Victorie, s-au petrecut excursii la Monumentul Eroilor din localitate. Astfel educăm curajul, responsabilitatea şi patriotismul. Fie ca mereu să domnească liniştea, siguranţa şi Pacea în ţara noastră.

Bejenari Ana, director interimar
Grădiniţa-Creşă "Izvoraş" s.Oxentea

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

"Copiii sunt pentru pace" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta