Harta site-ului
Ajutor
Copiii sunt cele mai valoroase resurse ale lumii și cea mai mare speranță pentru viitor
Copiii sunt cele mai valoroase resurse ale lumii și cea mai mare speranță pentru viitor

Copilul este omenirea viitoare, dar e şi rodul nostru. Asupra lui greveaza şi se imprima adânc toate însuşirile noastre. Noi vom disparea, dar urmaşii noştri vor purta în ei omenirea,  idealurile,  dragoste,  bunatate, frumuseţea, şi perfectiune.

Cu ocazia ’’Zilei Internaționale a Tineretului’’, moment destul de important pentru tinerii din raionul Dubăsari, Direcția Cultură și Turism în colaborare cu şefa Compartimentului Pedagogic, dna Liudmila  Bufteac  a organizat pe data de 24 noiembrie, sîmbătă, ora 10:00, o excursie a circa 23 de copii din cadrul Orăşelul Copilăriei " Concordia’’ din  s. Pîrîta,  la  Muzeul de Istorie și Etnografie din s. Doroţcaia. Ghidul Berzan Andrei a vorbit şi a prezentat exponatele care sunt în cadrul muzeului. Această vizită s-a desfăşurat în scop instructiv-educativ, dea comunica şi informa copiii despre obiceiurile, tradițiile, istorie, eroii care au căzut  în luptele care au avut loc pe aceste meleaguri. 
Dna Bufteac Ludmila împreună cu copiii aduc sincere mulţumiri dlui Grigore Policinschi, preşedintele raionului Dubăsari, pentru asigurarea cu unitate de transport şi  organizarea excursiei la  Muzeul de Istorie și Etnografie din s. Doroțcaia.
 
Chiriac Ana                       
Direcţia Cultură şi Turism

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Copiii sunt cele mai valoroase resurse ale lumii și cea mai mare speranță pentru viitor - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta