Harta site-ului
Ajutor
Copiii în lumea basmelor
Copiii în lumea basmelor

     La data de 21 ianuarie Biblioteca Publică Raională a lansat programul “Ora poveştilor”. Programul Ora poveştilor constituie o formă de activitate, care permite să prezinte micilor utilizatori colecţii de cărţi cu basme sau povestiri pentru copii, ajutându-i să-şi dezvolte vocabularul. O oră de poveste este şi un process instructiv şi distractiv în aceeaşi măsură.
     Prin exemplul eroilor din poveste copiii îşi dezvoltă deprinderi de a utiliza corect cartea, de a-şi îmbogăţi imaginaţia şi a le forma chiar primele deprinderi de creaţie artistică.

     Astăzi copii cu mare atenţie şi interes au audiat povestea „Alba ca Zăpada şi cei şapte pitici” de fraţii Grimm. Povestea pentru copii de Fraţii Grimm despre peripeţiile prin care trecură Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici atunci când împărăteasa află cu ajutorul oglinzii fernecate că nu ea era cea mai frumoasă. După audierea povestei copii au discutat subiectul povestei, au identificat personajele pozitive si cele negative precum şi cele mai frumoase momente din poveste.

     După primul succes şi interes din partea utilizatorilor pentru minunata lume a basmelor şi poveştilor, biblioteca raională  şi-a luat angajamentul ca în fiecare zi de joi a săptămânii să organizeze programul “ Ora poveştilor”. 

 

Victoria MOŞNEAGA,

Şef Biblioteca Publică Raională Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Copiii în lumea basmelor - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta