Harta site-ului
Ajutor
Copiii din satul Ustia vor avea antrenor de lupte libere
Copiii din satul Ustia vor avea antrenor de lupte libere

Satul Ustia în curând va da start înscrierilor copiilor la proba lupte libere și feminine  cu susținerea școlii sportive nformati Dubăsari și a administrației publice locale.
 În cadrul sălii vor fi practicate luptele libere și feminine.
Datorită conlucrării dintre primăria Ustia și  școala sportivă raională ,,copii satului Ustia raionul Dubăsari vor avea posibilitatea să practice gratis cel mai tradițional sport din Republica Moldova. Dumnezeu să ne fie în ajutor spre realizări Olimpice!!!” a remarcat maestrul în sport, absolvent al Universității de educație fizică și sport, dl Ruslan Dragoman, care va fi și antrenorul probei date. Primarul localității dl Maxim Verdeș  cu mult entuziasm a oferit spațiul pentru amenajarea sălii unde vor fi petrecute antrenamentele.
Dl Andrian Gherlac, directorul școlii sportive nformati, într-un interviu pentru buletinul nformative a relatat că ,,Datorită susținerii și implicării primarului de Ustia, a administrației publice locale, vom reuși să punem pe roate o probă a sportului care are menirea să dezvolte fizic copiii din Ustia, să-I ghideze în practicarea unui mod de viață sănătos. Este de remarcat și faptul că în echipa școlii sportive va fi angajat un maestu în sport cu rezultate și performanțe remarcabile”. Ținem să precizăm că copiii cu vârste de la 6 ani, atât fetele cțât și băieții, vor avea posibilitatea să se înscrie gratis la proba de lupte libere.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Copiii din satul Ustia vor avea antrenor de lupte libere - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta