Harta site-ului
Ajutor
Copiii de la grădinițele din raionul Dubăsari, de Anul Nou pe stil vechi, s-au bucurat de surprize și cadouri din partea conducerii raionului
Copiii de la grădinițele din raionul Dubăsari, de Anul Nou pe stil vechi, s-au bucurat de surprize și cadouri din partea conducerii raionului

Ziua Sfântului Vasile este o sărbătoare pe care moldovenii o cinstesc cum se cuvine mai bine. Asta au demonstrat-o copiii de la grădinițele din raionul Dubăsari, unde la data de 13 ianuarie a mers în vizită Președintele raionului dl Grigore FILIPOV cu surprize de Anul Nou pe stil vechi. Astfel, copiii din instituțiile de educație timpurie din satele Ustia, Holercani, Marcăuți, Oxentea, Molovata, Molovata Nouă și Cocieri, au primit cadouri din partea Consiliului raional Dubăsari. Toți copiii s-au bucurat de mingi și jucării, dulciuri, dar cea mai specială surpriză pentru copii a fost prezența lui Moș Crăciun-Moșul cel mai Bun.
Copiii au prezentat cântece, dansuri, au recitat poezii, au făcut poze cu Moș Crăciun. “Dragi copii și educatori, vă mulțumim mult pentru aceste hăituri frumoase, colinde și voie bună. Ne-ați demonstrat că păstrați obiceiurile de iarnă, tradițiile și vorba bună a strămoșilor, cinstiți neamul nostru moldovenesc. Vă doresc să duceți și în continuare generațiilor de copii care vin aceste cântece și urături frumoase și la anul care vine să ne onorați cu prezența și să ne urați la Consiliul raional Dubăsari” și-a exprimat recunoștința dl Grigore FILIPOV.
Surprizele pentru cei mici au continuat și pe 14 ianuarie. Astfel, multașteptatul Moș Crăciun, însoțit de către Vicepreședintele raionului dl Sergiu GRIGORIEV, a adus cadouri pentru instituțiile de educație timpurie din satele Pîrîta, Coșnița, Pohrebea și Doroțcaia. Și de această dată, copiii au pregătit poezii, hăituri, au dansat și au cântat împreună cu oaspeții.
Vicepreședintele raionului, dl Sergiu GRIGORIEV,  a mulțumit copiilor pentru urările frumoase: „Dragi copii, am rămas plăcut surprinși de talentele voastre, sunteți superbi. Noi vă dorim sănătate, să ascultați de părinți și educatori, să transmiteți celor de acasă salutări și sărbători cât mai fericite! Să creșteți mari și ascultători!” 
Conducerea raionului a promis copiilor că, și la anul care vine vor avea grijă să-l aducă pe Moș Crăciun cu daruri și voie bună.
 
Tatiana GHERB,
Specialist principal, relații cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Copiii de la grădinițele din raionul Dubăsari, de Anul Nou pe stil vechi, s-au bucurat de surprize și cadouri din partea conducerii raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta