Harta site-ului
Ajutor
Continuă reparația drumurilor publice de interes raional pe teritoriul raionului Dubăsari
Continuă reparația drumurilor publice de interes raional pe teritoriul raionului Dubăsari

Continuă reparația drumurilor publice de interes raional pe teritoriul raionului Dubăsari
 După finalizarea cu succes a lucrărilor de asfaltare planificate în platoul Cocieri, a fost dat startul lucrărilor de reparație a porțiunilor de drum local de interes raional din platoul Ustia.
Astfel, în perioada 8-15 iulie au fost executate lucrări de reparație a drumului L428, drumul de acces spre Molovata. În cadrul lucrărilor a fost reparat stratul de uzură a drumuluiîn cantitate de 620 m2, calmatate fisurile, plombate gropile, cosite acostamentele pe lungimea de 6 km. La drumurile L428,1 drum de acces spre Oxentea și L426 drum de acces spre Holercani au fost asfaltate unele porțiuni de drum în cantitate de 1250 m2.
La accesul spre gimnaziul Ustia au fost executate lucrări de profilare a 880 m2 și așternut stratul  de piatră spartă în cantitate de 400 m2, totodată a fost profilate 12,5 km de Drum Hîrtop –Doroțcaia –Cosnița.
Pe toate drumurile din teritoriul raionului au fost executate lucrări de cosire a acostamentelor,  vopsirea parapetelor la poduri și a pavilionelor de așteptare.
Lucrările de reparație periodică a drumurilor raionale au fost monitorizate deVicepreședintele raionului Dubăsari dl V. Sandul de comun cu specialiștii Direcției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, responsabilul tehnic și dirigintele de șantier al companiei executoare „Credo – Industry” SRL, care au apreciat lucrările executate cu calificativulbine.
                                                                                                                 
Eudochia NICOLAEV, șef Direcție
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Continuă reparația drumurilor publice de interes raional pe teritoriul raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta