Harta site-ului
Ajutor
Continuă realizarea Programului raional de întreținere a drumurilor
Continuă realizarea Programului raional de întreținere a drumurilor

Programul raional de întreținere a drumurilor publice locale de interes raioanal este în plină desfășurare. Profitând de timpul prielnic, sunt mobilizate toate eforturile și se monitorizează zilnic graficul execuției lucrărilor pentru a reuși realizarea planului.
Pe parcursul săptămânii curente s-au desfășurat lucrări pe ultima porțiune de drum din paltoul Coșnița, L425 Pîrîta-Coșnița, s. Pîrîta și la înnceputul săptămânii viitoare urmează a fi finalizate lucrările la drumul de acces spre Molovata Nouă, L423.1.
În scopul urgentării execuției lucrărilor în platoul Cocieri și drumul L 429, L 363 Hîrtop-Doroțcaia (porțiunea de la traseul Rîbnița-Tiraspol spre localitatea Hîrtop), prin intermediul Biroului de Integrare a fost negociată, cu autoritățile Transnistrene, permisiunea deplasării tehnicii speciale și a materialelor de construcție prin posturile vamale transnistrene.
Pregătirea drumurilor publice locale de sezonul rece este o prioritate pentru a contribui la siguranța participanților în traficul rutier.
Aliona SIROTILO,
specialist în dezvoltarea gospodăriei comunale și drumuri

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Continuă realizarea Programului raional de întreținere a drumurilor - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta