Harta site-ului
Ajutor
Continuă planificarea strategică în sectorul Eficienței Energetice în raionul Dubăsari
Continuă planificarea strategică în sectorul Eficienței Energetice în raionul Dubăsari

La data de 06.07.2018, în incinta Consiliului raional Dubăsari, a avut loc cea de-a doua ședință a grupului de lucru pentru planificare strategică în sectorul de Eficiență Energetică din raionul Dubăsari.
În cadrul ședinței au participat membrii grupului de lucru, atât din partea Consiliului raional Dubăsari, cât și reprezentanții Agenției de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru), ai Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) Moldova în regiunea de dezvoltare Centru, echipa de experți GFA/GIZ pe planificare strategică în domeniul Eficienței Energetice (EE), reprezentanți ai organizației societății civile regionale (Institutul de Dezvoltare Urbană - IDU). 
Întrunirea dată a avut drept scop raportarea gradului de elaborare a programului de Eficiență Energetică a clădirilor publice din raionul Dubăsari de către echipa de experți și stabilirea priorităților.
În urma discuțiilor abordate pe parcursul ședinței, s-a stabilit să fie elaborată lista clădirilor publice prioritare ce urmează a fi incluse în programul sus-menționat pentru perioada 2019-2021.
Vasile LOZANU,
manager energetic

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Continuă planificarea strategică în sectorul Eficienței Energetice în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta