Harta site-ului
Ajutor
Continuă implementarea Programului raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale
Continuă implementarea Programului raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale

În conformitate cu Programul raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional pentru anul 2020, în teritoriul raionului Dubăsari, se desfășoară lucrări la drumurile raionale. În prezent în cadrul întreținerii drumurilor sunt executate lucrări de marcaj pietonal și longitudinal, acestea fiind îndeplinite de SA „Drumuri Criuleni” .
Totodată, au loc lucrări de construcție a trotuarului aferent drumului L425, Pîrîta-Coșnița,   s. Pîrîta, lucrări pregătitoare pentru asfaltarea porțiunilor de drum L426, acces spre s. Holercani (porțiunea de beton cinent) și L428.1 acces spre s.  Oxentea (cartierul nou), conform contractului încheiat cu compania SRL „Staci Grup”.
Întru monitorizarea și familiarizarea asupra mersului lucrărilor la lucrările sus-menționate, specialiștii din cadrul Secției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, întreprind vizite în teritoriu.
Aliona SIROTILO, specialist superior
SCGCDT

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Continuă implementarea Programului raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta