Harta site-ului
Ajutor
Continuă Campionatul raional la Fotbal, ediţia 2014
Continuă Campionatul raional la Fotbal, ediţia 2014

Pe data de 8 iunie curent, s-a desfăşurat Campionatul raional la fotbal între echipele Ustia – Holercani şi Cocieri – Oxentea, care a luat la start pe data de 18 mai anul curent, conform Dispoziţiei emise de către preşedintele raionului dl Grigore Policinschi.

Măsura dată a fost urmărită şi deservită de 2 echipe de arbitri,colaboratori ai Şcolii sportive raionale: echipa nr.1- Nagalisov V., Carauş V., Vorobiov S. şi echipa nr.2- Deordiţa V., Urîtu M. şi Iaviţa M.

În urma meciurilor disputate rezultatele au fost următoarele: cu scor 2:1 a învins echipa de la Holercani şi cu scorul de 3:0 a învins echipa din Cocieri.

,,Măsura dată a decurs la nivel, doar că ar fi bine de tras o atenţie mai sporită la marcarea tuturor zonelor din teren şi aferente acestuia şi de lucrat cu jucătorii individual avîndu-se în vedere comportarea în teren a participanţilor”a menţionat directorul Şcolii sportive raionale pentru juniori şi tineret, dl Nagalisov Vasile.

 De asemenea, dumnealui a mai relatat că ,,fotbaliştii din s. Ustia au demonstrat un joc frumos şi pe parcursul întregului joc au dat dovadă de un comportament sportiv cu adevărat destoinic”.

Se aduc mulţumiri colaboratorului de poliţie pentru menţinerea ordinii publice, medicului prezent la evenimentul dat pentru asigurarea primului ajutor în caz de necesitateşi tuturor celor ce s-au implicat la organizarea măsurii date.

De asemenea, sincere mulţumiri, sunt adresate  preşedintelui raionului, Consiliului raional, pentru susţinerea acordată, deoarece datorită desfăşurării măsurilor de acest gen, copiii au posibilitatea să se implice, să se afirme ca personalităţi şi să promoveze un mod sănătos de viaţă.

Marina Lupaşco, redactor-şef

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Continuă Campionatul raional la Fotbal, ediţia 2014 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta