Harta site-ului
Ajutor
Continuă Campania Naţională „Cunoaşte poliţistul tău”
Continuă Campania Naţională „Cunoaşte poliţistul tău”

În cadrul Campaniei locuitorii raionului Dubăsari au făcut cunoştinţă cu şefii de post şi poliţiştii de sector, responsabili de asigurarea ordinii şi liniştii publice.
În acest scop au fost distribuite mai multe pliante care conţin informaţii despre scopul şi obiectivele campaniei, precum şi datele de contact ale şefului de post şi poliţistului de sector care poate fi apelat direct în cazurile cînd cetăţenii au nevoie de ajutor.  
Astfel, reprezentanţii Inspectoratului de poliţie Dubăsari, au informat localnicii cu privire la securitatea personală, prevenirea comiterii unor genuri de infracţiuni specifice localităţilor rurale legate de sustragerea de animale sau păsări, furturi din locuinţe lăsate fără supraveghere, prevenirea cazurilor de aplicare a violenţei în familie şi a consumului în exces a băuturilor alcoolice, etc.
Reamintim, scopul Campaniei este de a răspunde problemelor de securitate a comunităţii, consolidînd în acest sens parteneriatul de colaborare între poliţie, autorităţile publice locale, ONG-uri şi societate civilă.

Secţia securitate publica IP Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Continuă Campania Naţională „Cunoaşte poliţistul tău” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta