Harta site-ului
Ajutor
Construcţia acoperişului şarpant la Liceul teoretic ,,Ștefan cel Mare”din Molovata finalizat cu succes
Construcţia acoperişului şarpant la Liceul teoretic ,,Ștefan cel Mare”din Molovata finalizat cu succes

În perioada 2016-2018, sediul instituției de învățământ, al Liceului teoretic ,,Ștefan cel Mare” din s. Molovata, r-nul Dubăsari, a fost supus mai multor lucrări de reparaţie capitală, a acoperişurilor pe blocul de studii, al sălii sportive şi cea de festivități. Vicepreședintele raionului, dl V. Sandul, împreună cu specialiștii din cadrul Direcțiilor construcții,gospodărie cumanlă și dezvoltarea teritoriului, învățământ general, au efectuat o vizită în teritoriu, pe data de 23 februarie 2019,  pentru examinarea volumului și calității lucrului efectuat la obiectul sus-menționat. Proiectul  dat a fost realizat prin intermediul  Consiliului raional Dubăsari.
Pentru recepționarea lucrărilor la obiectul dat, a fost instituit grupul de lucru de recepție la terminarea lucrărilor, în componenţa: directorul instituției  A. Bejenari, arhitect–şef Gh. Morarenco, șef-adjunct DCGCDT Z. Şîriţanu, șef DÎG L. Brăducean, șef de gospodărie Liceul teoretic ,,Ștefan cel Mare” Molovata, S. Braşoveanu, dirigintele de şantier G. Capşa SRL „Luxconsistem”, responsabilul tehnic D. Burlea şi inspectorul de stat de la Agenția pentru Supraveghere Tehnică Ş. Bejan.
Totodată, menționăm că, pentru realizarea proiectului la instituția de învățământ vizată, au fost alocate surse financiare în sumă de 3019,25 mii lei, de către Consiliul raional Dubăsari.
Zinovia Sîrețanu,
șef-adjunct

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Construcţia acoperişului şarpant la Liceul teoretic ,,Ștefan cel Mare”din Molovata finalizat cu succes - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta