Harta site-ului
Ajutor
Construcţia acoperişului şarpant la Gimnaziul ,,Ștefan cel Mare”din Molovata finisată cu succes
Construcţia acoperişului şarpant la Gimnaziul ,,Ștefan cel Mare”din Molovata finisată cu succes

În vara anului 2022, la Gimnaziul ,,Ștefan cel Mare” din s. Molovata, r-nul Dubăsari, a fost dat startul executării lucrărilor de reparaţie capitală a acoperişului la blocul nr.3 al instituției.
Pe parcursul executării lucrărilor prevăzute în caietul de sarcini, atât conducerea raionului, Secția construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, cât și responsabilul tehnic Dan Burlea, au efectuat vizite la obiectul dat, în scopul monitorizării lucrărilor executate conform cerințelor.
Președintele raionului, dl Grigore Filipov, de comun cu specialiștii din cadrul Consiliului raional Dubăsari, Direcția economie, buget și finanțe, Secția construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, Direcția învățământ general, vicepreședintele raionului Vlad Izman, originar din s. Molovata, responsabilul tehnic, au mers la instituția menționată pentru  recepția la terminarea lucrărilor  de reparație a acoperișului șarpant pe unul din blocurile de studii, care era într-o stare deplorabilă.
Lucrările au fost executate de către antreprenorul SRL „Topimobil”, în sumă de 740.64 mii lei.
Proiectul dat a fost posibil datorită susținerii și aportului Consiliului raional Dubăsari, care a alocat sursele financiare pentru executarea lucrărilor. Acest fapt demonstrează încă o dată, că pentru Conducerea raionului Dubăsari, Consiliul raional Dubăsari, crearea condițiilor optime pentru studii, copiilor din raionul Dubăsari, rămâne și în continuare prioritară.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Construcţia acoperişului şarpant la Gimnaziul ,,Ștefan cel Mare”din Molovata finisată cu succes - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta