Harta site-ului
Ajutor
Consiliul raional în şedinţă extraordinară de lucru
Consiliul raional în şedinţă extraordinară de lucru

La data de 25 iulie curent, în conformitate cu Dispoziţia Preşedintelui raionului nr.88-n din 18 iulie 2017 a fost convocată şedinţa extraordinară a Consiliului raional Dubăsari, în cadrul căreia au fost examinate 5 proiecte de decizie, care au fost aprobate cu votul majorităţii consilierilor prezenţi la şedinţă.
Printre cele mai importante chestiuni pot fi specificate întrebările ce ţin de:
  • instituirea unei funcţii de vicepreşedinte pentru domeniul investiţional, care va avea obiectivul de a asigura o îmbunătăţire a situaţiei privind dezvoltarea economică, atragerii de noi investitori în domeniul antreprenoriatului şi micului business, deschiderii noilor locuri de muncă şi comunicării mai bune dintre locuitorii raionului cu serviciile desconcentrate responsabile pentru domeniul dat. În funcţia respectivă a fost ales dl Sergiu BERZAN.
  • notificarea Cancelariei de Stat a Republicii Moldova nr. 1304/OT4-1299 din 19.07.2017,
  • înaintarea candidaţilor la funcţia de membru cu drept de vot deliberativ în Consiliul electoral de circumscripţie Dubăsari pentru desfăşurarea referendumului republican consultativ din 24.09.2017.
La şedinţă au participat 25 de consilieri raionali din totalul de 27, şefii direcţiilor şi secţiilor Consiliului raional.
Toate deciziile aprobate de către Consiliul raional Dubăsari pot fi vizualizate accesînd pagina www.dubasari.md, rubrica Deciziile Consiliului raional.
 
Sergiu GRIGORIEV,
Secretarul Consiliului raional Dubăsari

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Consiliul raional în şedinţă extraordinară de lucru - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta