Harta site-ului
Ajutor
Consiliul raional Dubăsari susține desfășurarea Campaniei ,,Be Safe”
Consiliul raional Dubăsari susține desfășurarea Campaniei ,,Be Safe”

Odată cu războiul din Ucraina milioane de oameni au fost forțați să părăsească țara lor pentru a-și găsi siguranța în alte țări. În condițiile unei astfel de crize, riscul fenomenului de trafic de ființe umane sporește însemnat. În scopul prevenirii infracțiunilor legate de trafic de ființe umane, Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) și compania Thomson Reuters au lansat Campania globală online ,,Be safe" (Fii în siguranță).
Astfel, Guvernul Republicii Moldova, Consiliul raional Dubăsari susține desfășurarea Campaniei „Be safe” prin distribuirea link-ului oficial al Campaniei - www.helpforukrainians.info, pe paginile web ale Autorităților Publice Centrale și paginile de socializare (vezi link-ul: https://cancelaria.gov.md/ro/content/wwwhelpforukrainiansinfo-informatii-utile-pentrucombaterea-traficului-de-persoane-randul).
Pagina oficială a Campaniei oferă tuturor refugiaților ucraineni informații utile privind conștientizarea riscurilor de trafic de persoane, recunoașterea semnelor specifice fenomenului de trafic și modul în care poate fi solicitat ajutorul necesar.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Consiliul raional Dubăsari susține desfășurarea Campaniei ,,Be Safe” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta