Harta site-ului
Ajutor
Consiliul raional Dubăsari se convoacă în ședință ordinară
Consiliul raional Dubăsari se convoacă în ședință ordinară

În temeiul art.45, al.(2) și al.(3), art. 53, 54 din Legea privind administraţia publică locală nr. 436/2006, cu modificările şi completările ulterioare, în baza Dispoziției președintelui raionului Nr. 12-n din 1 februarie 2024, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului raional pe data de 12 februarie  2024, ora 1100, în Sala de ședințe, et. III din incinta Î.M. Centrul de odihnă pentru copii și tineret „Prietenia”, cu următoarea ordine de zi:
1. Cu privire la aprobarea Cadastrului funciar  al raionului Dubăsari, la data de 01.01.2024. Raportor: Veaceslav Grigoriev, șef Serviciu cadastru.
2. Cu privire la rezultatele activității IP „Incubatorul de Afaceri, r-nul Dubăsari” în anul 2023 și sarcinile prioritare pentru anul 2024. Raportor: Galina Sandu, administratoare IP Incubatorul de Afaceri.
3. Cu privire la executarea Programului raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional în anul 2023. Raportor: Eudochia Nicolaev, șefă SCGCDT.
4. Cu privire la aprobarea Regulamentului privind formarea și utilizarea mijloacelor colectate ale Consiliului raional și instituțiilor subordonate. Raportor: Lilia Cazac, șefă DEBF.
5. Cu privire la stabilirea și aprobarea parcursului-limită al autoturismelor de serviciu din cadrul Consiliului raional. Raportor: Sergiu Grigoriev, președintele raionului.
6. Cu privire la aprobarea  Regulamentului privind stabilirea numărului abonamentelor de telefoane de serviciu, faxuri, utilizate de către angajații subdiviziunilor Consiliului raional. Raportor: Sergiu Grigoriev, președintele raionului.
7. Cu privire la transmiterea unor bunuri mobile și imobile. Raportor: Gurii Isac, vicepreședintele raionului.
8. Cu privire la transmiterea unor bunuri. Raportor: Gurii Isac, vicepreședintele raionului.
9. Cu privire la constatarea încetării de drept  a unor raporturi de serviciu. Raportor: Gurii Isac, vicepreședintele raionului.
10. Cu privire la preluarea de către Consiliul raional a datoriilor, formate la DASPF. Raportor: Gurii Isac, vicepreședintele raionului.
11. Cu privire la aprobarea organigramei, structurii și efectivului-limită al statelor de personal al Aparatului președintelui raionului și al subdiviziunilor din cadrul Consiliului raional Dubăsari. Raportor: Sergiu Grigoriev, președintele raionului.
12. Cu privire la corelarea bugetului raional pentru anul 2024. Raportor: Lilia Cazac, șefă DEBF.
13. Cu privire la aprobarea Regulamentului de activitate al Centrului de tineret Dubăsari. Raportor: Maria Perciuleac, șefă Secție cultură și turism.
14. Cu privire la instituirea Comisiei de concurs pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere  vacante ce țin de competența legală a Consiliului raional de numire în funcție. Raportor: Maria Jimbei, secretară interimară a Consiliului raional.
15. Cu privire la aprobarea graficului concediilor de odihnă anuale în anul 2024. Raportor: Galina Berzan, șefă Secție juridică și resurse umane.
 Prezenta dispoziție se aduce la cunoștință publică, intră în vigoare la data publicării în Registrul de stat al actelor locale.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Consiliul raional Dubăsari se convoacă în ședință ordinară - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta