Harta site-ului
Ajutor
Consiliul raional Dubăsari și Asociația Obștească „Fiecare Contribuie pentru Schimbare” au semnat acord de colaborare
Consiliul raional Dubăsari și Asociația Obștească „Fiecare Contribuie pentru Schimbare” au semnat acord de colaborare

La data da 1 martie, 2024, când întreaga societate celebrează sosirea primăverii, Consiliul raional Dubăsari, în persoana președintelui raionului dl Sergiu GRIGORIEV a semnat un acord de colaborare cu Asociația Obștească „Fiecare Contribuie pentru Schimbare”, succesor de drept al Asociației Obștești „Femeia și Copilul-Protecție și Sprijin” (AO „FCPS”), director executive dna Victoria SECU.
Unificarea și coordonarea eforturilor în vederea protecției, asigurării accesului la un trai de calitate și servicii de suport copiilor și tinerilor, inclusiv cu dizabilități, respectarea drepturilor fundamentale și incluziunii socio-educaționale a acestora constituie priorități fundamentale pentru părțile semnatare ale prezentului acord.
În urma semnării acordului dat, instituțiile se angajează să asigure o cooperare atât între autorități cât și instituțiile relevante în vederea implementării reformelor ințiate în domeniul educației, protecției, incluziunii sociale precum și prevenirii/combaterii violenței în familie.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Consiliul raional Dubăsari și Asociația Obștească „Fiecare Contribuie pentru Schimbare” au semnat acord de colaborare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta