Harta site-ului
Ajutor
Consiliul raional Dubăsari a intrat în feeria sărbătorilor de iarnă
Consiliul raional Dubăsari a intrat în feeria sărbătorilor de iarnă

Ziua de 19 decembrie, când copiii găsesc în ciuboțele dulciuri de la Sfântul Nicolae, a fost una deosebită pentru Consiliul raional Dubăsari, locuitorii și oaspeții comunei Coșnița. Odată cu amurgul serii, sub numărătoarea inversă, Președintele raionului Dubăsari, dl Sergiu GRIGORIEV și Moș Crăciun și nepoțica sa Alba ca Zăpada,  împreună cu copii, părinți au aprins luminițele de pe Pomul de Crăciun inaugurat în scuarul Consiliului raional Dubăsari.
Președintele raionului, dl Sergiu GRIGORIEV, a venit în fața celor prezenți cu un mesaj de salut dorindu-le tuturor sărbători luminate și să se bucure din plin de feeria acestei perioade magnifice. ,,Astăzi, când creștinii îl cinstesc pe Sfântul Nicolae, dăm start sărbătorilor de iarnă. Vreau să vă felicit pe toți cu sfintele și frumoasele sărbători de Crăciun și Anul Nou, care în curând ne bat la ușă, să vă urez sănătate și pace. Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii, împliniri și realizări frumoase.”.
Cele mai frumoase colinde, poezii, dansuri, care vestesc sosirea iernii, noului an, au răsunat în cadrul unui concert organizat la Pomul de Crăciun de discipolii Liceului Teoretic „Ion Creangă”.
Sărbătoarea de inaugurare a Pomului de Crăciun s-a încheiat cu cadouri dulci pentru cei mici.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Consiliul raional Dubăsari a intrat în feeria sărbătorilor de iarnă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta