Harta site-ului
Ajutor
Consiliul raional Dubăsari a aplicat la un nou proiect pilot de dezvoltare a sectorului turistic în raion
Consiliul raional Dubăsari a aplicat la un nou proiect pilot de dezvoltare a sectorului turistic în raion

Primarii pentru creșterea economică (M4EG) este o nouă inițiativă a Uniunii Europene, care a fost pusă în funcțiune în ianuarie 2017 în cadrul parteneriatului estic. Secretariatul M4EG este principalul organ executiv responsabil de implementarea inițiativei în regiune.
Scopul inițiativei date este de a sprijini primarii și municipalitățile din țările Parteneriatului estic să devină facilitatori activi pentru creșterea economică și crearea de locuri de muncă la nivel local.
În anul 2020, la inițiativa vicepreședintelui raionului dl Dmitri Popa, raionul Dubăsari a aderat la comunitatea dată. Următorii pașși întrprinși de autoritatea executivă au constat în realizarea Planului de dezvoltare economică locală a Raionului Dubăsari 2021-2023. Planul dat a fost  aprobat la Ședința Consiliului raional Dubăsari din 16 decembrie, astfel raionul Dubăsari devenind eligibil pentru aplicarea la apelul de granturi valoarea totală a căruia este de 10,000,000 eur,  autoritate contractantă fiind Comisia Europeană.
Dl Popa, odată cu lansarea apelului de participare la proiectul pilot M4EG, a înaintat proiectul ,,Dezvoltarea sectorului turistic în raionul Dubăsari”. Bugetul proiectului înaintat de Consiliul raional Dubăsari, este de 587,949 eur, cu durata implementării de 24 luni.


Plan de dezvoltare economică locală
 
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Consiliul raional Dubăsari a aplicat la un nou proiect pilot de dezvoltare a sectorului turistic în raion - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta