Harta site-ului
Ajutor
Consiliul de administrare al IP IARD s-a întrunit într-o nouă ședință
Consiliul de administrare al IP IARD s-a întrunit într-o nouă ședință

Astăzi, 4 februarie  curent, la Incubatorul de Afaceri din raionul Dubăsari a avut loc o nouă ședință de lucru a Consiliului de administrare al IP IARD. În cadrul întrunirii a fost audiat raportul de activitate al IP IARD pentru anului 2021 și executarea bugetului IP IARD pentru anul 2021. De asemenea, pe ordinea de zi a fost analizat și aprobat, cu votul unanim, bugetul IP IARD pentru anul 2022. O altă chestiune importantă inclusă pe ordinea de zi s-a axat pe datoriile curente ale rezidenților IP IARD. Obiectivul ședinței a mai fost și prezentarea situației curente a incubatorului, prezentarea constrângerilor și impiedimentelor cu care se confruntă rezidenții din cadrul incubatorului.
Dl Grigore Filipov, preşedintele raionului Dubăsari, a deschis şedinţa Consiliului de administrare prin salutarea membrilor acesteia și a anunțat ordinea de zi.
Ulterior, dna Sandu Galina, în calitate de administrator al incubatorului, a prezentat raportul privind activitatea instituției, stipulând principalele evenimente aferente instituției, seminare/ședințe care s-au petrecut în incinta IP IARD și alte activități la care au participat administratorul și rezidenții IP IARD.
Membrii consiliului au fost informați și despre modalitățile implementate de administrator vizavi de actvitatea rezidenților, informațiiv privind condițiile de incubare, astfel fiind asigurată transparența serviciilor și activităților instituției.  
Totodată, în cadrul raportului, au fost prezentate informațiile vizavi de implicarea administratorului în diverse webinare destinate oportunităților de dezvoltare a afacerilor cu perspectiva de a contribui la oferirea suportului consultativ pentru agenții economici din teritoriu. Raportul prezentat a fost apreciat de către membrii Consiliului de administrare, prezenți, dar și celor care au votat de la distanță. Toate întrebările incluse pe ordinea de zi au fost votate și susținute cu votul unanim al membrilor.
La final, Preşedintele raionului Dubăsari a menţionat faptul că conducerea raionului Dubăsari va susţine mereu agenţii economici, tinerii doritori de a se lansa pe piața afacerilor. Vom continua să acordăm suportul necesar pentru o activitate viabilă cum ar fi închirierea spaţiului la preţ preferenţial, asistenţă metodologică, seminare de informare cu privire la oportunităţile de finanţare din diverse fonduri, programe şi proiecte în derulare, tuturor persoanelor dornice de a se lansa pentru a crea locuri de muncă  aici acasă” a subliniat dl Grigore Filipov.
Misiunea Incubatorului de Afacere constă în dezvoltarea economică locală, prin crearea de noi companii și locuri de muncă, prin stimularea spiritului antreprenorial și atragerea de noi investiții. 
Galina SANDU,
administrator,  IP „Incubatorul de Afaceri Raionul Dubăsari”

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Consiliul de administrare al IP IARD s-a întrunit într-o nouă ședință - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta