Harta site-ului
Ajutor
Conlucrare intre DDEIRT si agentii economici din platoul Cosnita.
Conlucrare intre DDEIRT si agentii economici din platoul Cosnita.

Celebrarea celor mai importante evenimente precum sint : nunti, cumatrii, aniversari, banchete, petreceri corporative, s.a, joaca un rol deosebit pentru fiecare persoana. Dorinta de a petrece cit mai frumos si mai grandios aceste evenimente alaturi de cei dragi persista de fiecare data cind acestea sint organizate. Aceste momente ne marcheaza viata si ramin niste amintiri vii pe tot parcursului acesteia. In raionul Dubasari pentru a petrece aceste clipe de neuitat este o gama variata de localuri dupa gustul si alegerea fiecaruia, dintre care fac parte si urmatoarele:


I.M .”COCT - Prietenia”- nu ofera numai odihna de neuitat copiilor, ci si tinerilor nunti, banchete, aniversari, petreceri corporative, seminare, conferinte etc. Un loc minunat, unde visele devin realitate. Administrator, Torpan Nina, tel. 069702575, 024844002. s. Cosnita, str Prieteniei 1.


SRL “Elisav-Grup”- iti deschide larg usile pentru petrecerea nuntilor, cumatriilor, zile de nasteri, petreceri corporate si private. Nu lasa nici o petrecere sa fie data uitarii. Administrator, Pasat Lilia, tel. 060761157, Info: 068225382 s. Cosnita, str. Pacii.


SRL ”Alsedan Lux”- o atmosfera calda si primitoare intr-un cadru distins si elegant va ofera sala de nunti si cumatrii, inclusiv si alte ceremonii. Administrator, Serbul Albina, tel. 069702856. s. Pirita.


SRL “Dusalin-Grup” (G.R) – va pune la dispozitie o sala de ceremonii eleganta si confortabila, unde puteti sa petreceti nunti, cumatrii, zile de nasteri si alte evenimente importante din viata Dumnevoastra. Administrator. Rus Andrei, tel.068108812, s. Cosnita, Traseul central Chisinau-Dubasari.


In urma vizitei efectuate de catre specialistii Directiei dezvoltare economica, investitii si relatii transfrontaliere la agentii economici din platoul Cosnita mentionati mai sus, au fost puse in discutie si problemele cu care se confrunta cel mai frecvent antreprenorii si de asemenea a fost mentionat faptul ca pot conta intotdeauna pe sustinerea Conducerii Raionului in ceea ce tine de desfasurarea activitatii economice. Totodata agentii economici au fost informati referitor la desfasurarea concursului “Cel mai bun antreprenor din micul bussines”.


                                                                                           Ilievici Ana,

Specialist principal in probleme de antreprenoriat

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Conlucrare intre DDEIRT si agentii economici din platoul Cosnita. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta