Harta site-ului
Ajutor
Conferinţa cu privire la dezvoltarea turismului în raionul Dubăsari
Conferinţa cu privire la dezvoltarea turismului în raionul Dubăsari

Conform planului de activitate al Consiliului Raional și al Direcției cultură și turism, la data de 18 decembrie 2013, a avut loc "Conferința cu privire la dezvoltarea turismului  în raionul Dubăsari”, la care au fost invitaţi: reprezentanţi din cadrul Agenţiei de turism a Republicii Moldova, agenţii economici din sfera turismului, primarii din localităţi, directorii instituţiilor de cultută şi persoanele cointeresate în domeniul dat.

Cu părere de rău, la conferinţa nominalizată sau prezentat numai directorii instituţiilor de cultută şi dna  Mateşa Ala  (agent economic  ,,SRL  Casa pescarului” Molovata Nouă).

Conferinţa dată a fost prezidată de către dna Semionov Valentina, şef Direcţie cultură şi turism care a menţionat obiectivele prioritare de dezvoltarea turismului precum, diversificarea  şi promovarea tuturor  tipurilor de turism care pot fi dezvoltate în raion. Totodată, specialistul în protecţia patrimoniului, muzee şi turism dl Ctitor Ştefan a adus la cunoştinţa tuturor, potenţialul turistic al raionului, precizind punctele tari şi slabe a dezvoltării turismului care ulterior vor contribui la imaginea raionului Dubăsari. Dna Ala Mateşa a menţionat problemele cu care se confruntă  toţi agenţii economici din domeniu, şi în deosebi  doritorii de a ne vizita raionul.

Unele dintre aceste probleme fiind situaţia de excepţie a raionului Dubăsari prin prezenţa punctelor de control a posturilor vamale.

Următoarea conferinţă pentru dezvoltarea turismului în raionul Dubăsari este planificată în luna martie 2014.


Ctitor Ştefan

Specialist în protecţia patrimoniului, muzee şi turism 


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Conferinţa cu privire la dezvoltarea turismului în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta