Harta site-ului
Ajutor
Conferinţa Aniversară a Asociaţiei Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM)
Conferinţa Aniversară a Asociaţiei Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM)

La 17-18 noiembrie s-a desfăşurat Conferinţa Aniversară a Asociaţiei Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM), la care am participat şi eu, şefa Bibliotecii raionale Dubăsari.
În prima zi am participat la Conferinţa "Biblioteca dincolo de bibliotecă: Inovare şi lectura pentru toţi", care s-a desfăşurat în incinta Bibliotecii Municipale "Haşdeu", la care m-a impresionat foarte mult genericul "Inovaţia în management", organizat de Biblioteca Municipală "Haşdeu". La şedinţa respectivă au fost puse în discuţie subiectele: practica managementului şi stimularea beneficiarilor de a iubi cartea. 
A doua secţiune la care am participat a fost Conferinţa de presă a membrilor Biroului (ABRM), care s-a desfăşurat la 18 noiembrie, la sediul Centrului de Cultură şi Artă "Ginta Latină". Aici am fost uimită de prezenţa tuturor bibliotecarilor din toate raioanele republicii. La această şedinta au fost mesaje de salut din partea unor persoane oficiale, printre care se numara Ludmila Costin, preşedintele Asociaţiei Bibliotecarilor din Republica Moldova şi oaspetelui de onoare din San Juan, Puerto Rico. La şedinţă s-au prezentat repere de la Conferinţa anuală IFLA, la care a participat vicepreşedintele ABRM, Mariana Harjevschi. D-nei ne-a mărturisit momente din experienţa pe care a trăit-o la Puerto Rico, acolo fiind pusă în postura de reprezentat al Republicii Moldova. 

Aceste doua conferinţe au fost de bun augur! Am venit acasă cu un bagaj plin de informaţie utilă, cu un set de cărţi oferite de Biblioteca Municipală "Haşdeu", şi tot aici mi s-a înmînat un certificat de participare la acest eveniment. Conferinţele au fost organizate cu prilejul a 20 de ani de constituire a ABRM şi au avut ca scop promovarea rolului bibliotecii în viaţa fiecăruia dintre noi.

Veronica Rîbin,
şef Biblioteca raională

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Conferinţa Aniversară a Asociaţiei Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM) - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta