Harta site-ului
Ajutor
Conferința republicană ”Chemarea de a fi părinte”
Conferința republicană ”Chemarea de a fi părinte”

În perioada 21-22 mai 2019, de către CERI Moldova în parteneriat cu MSMPS a fost organizată și petrecută Conferința națională ”Chemarea de a fi părinte”, destinată  familiilor adoptive, asistenților parentali profesioniști, părinților educatori etc. Din partea Direcției asistență socială și protecția familiei Dubăsari au fost delegați 4 asistenți parentali profesioniști și un părinte educator cât și specialistul principal în domeniul familiilor cu copii în situație de risc și șef-adjunct DASPF.
De către organizatori, în cadrul acestei conferințe, ne-au fost puse la dispoziție 14 ateliere de lucru, 4 sesiuni plenare cât și mai mulți specialiști din diferite țări care ne-au împărtășit din experiențele lor în activitate. Au fost prezentate un șir de metode de a forma deprinderi practice, pentru asigurarea echilibrului emoțional în lucru cu copiii dificili. Această conferință a fost încă o modalitate de a oferi încurajare și instruire de calitate persoanelor care îngrijesc copiii fără ocrotire părintească.
Educând familiile de plasament contribuim la bunăstarea copiilor, la crearea acelei lumi în care ei experimentează grijă, dragoste și protecție.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Conferința republicană ”Chemarea de a fi părinte” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta