Harta site-ului
Ajutor
Conferința privind consolidarea cooperării în domeniul tineretului între Ministerul Tineretului și Sportului și Administrația Publică Locală
Conferința privind consolidarea cooperării în domeniul tineretului între Ministerul Tineretului și Sportului și Administrația Publică Locală

La data de 23 mai 2017 s-a desfășurat Conferința privind consolidarea cooperării în domeniul tineretului între Ministerul Tineretului și Sportului și Administrația Publică Locală.
În cadrul conferinței au fost prezentate programele naționale în domeniul tineret, dezvoltate de Ministerul Tineretului și Sportului, modalitățile de accesare a acestora, precum și prioritățile de dezvoltare la nivel național a sectorului de tineret până în anul 2020. Totodată, în cadrul conferinței au fost abordate bunele practici ale Administrației Publice Locale de nivelul II, precum și provocările întâmpinate la nivel local în procesul de implementare a programelor naționale.
La Conferinţă au fost invitaţi preşedinţi, vicepreşedinţi de raioane, specialişti în domeniul tineret şi tineri.
Din raionul Dubăsari au participat dna JIMBEI Maria, vicepreşedintele raionului, dna Isaicul Svetlana, şef Secţie management al curriculumului şi formare profesională continuă, precum şi eleva clasei a X-a din LT „Ion Creangă” Coşniţa, Cornienco Alexandra.
Pe parcursul conferinței a fost prezentat Calendarul de activități din cadrul proiectului ”Varnița - Capitala Tineretului 2017”, fiind expuse și recomandările metodice privind elaborarea dosarului de aplicare la concursul ”Capitala Națională a Tineretului 2018”.
Totodată, pentru specialiștii din cadrul APL nivelul II, responsabili de dezvoltarea/implementarea politicilor de tineret, au fost propuse unele recomandări metodice pentru procesul bugetării pe programe.
În scopul consolidării cooperării între Ministerul Tineretului și Sportului și Administrația Publică Locală în domeniul tineretului, MTS a oferit fiecărui participant la eveniment un compendiu de documente în domeniul politicilor de tineret.
 
 
Isaicul Svetlana,
Direcţia învăţământ general

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Conferința privind consolidarea cooperării în domeniul tineretului între Ministerul Tineretului și Sportului și Administrația Publică Locală - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta