Harta site-ului
Ajutor
Conferința națională ”Parteneriatul – modalitate eficientă de cooperare în asigurarea incluziunii persoanelor cu dizabilităţi”
Conferința națională ”Parteneriatul – modalitate eficientă de cooperare în asigurarea incluziunii persoanelor cu dizabilităţi”

Conferința națională „Parteneriatul – modalitate eficientă de cooperare în asigurarea incluziunii persoanelor cu dizabilităţi”, implementat de Keystone Moldova cu suportul Uniunii Europene care a avut loc la data de 31 octombrie curent, în or. Chișinău. La acest eveniment au fost prezenți reprezentanți ai Consiliului raional Dubăsari: vicepreședintele raionului, dna Maria Jimbei; șeful Direcției asistență socială, Vladimir Vancea; șef-adjunct Direcția asistență socială, Elena Constantinov; șeful Serviciului asistență psihopedagogică, Tatiana Lungu, specialiștii Serviciului social ”Echipă mobilă”: șef serviciu, Cristina Gațcan; asistent social, Ana Maslenco; psiholog, Nadejda Baltaga și părintele unui beneficiar din cadrul EM, Olesea Bolgari. Deasemenea, au mai fost prezenți și reprezentanții din raioanele: Fălești, Sîngerei, Anenii Noi și Ungheni.

Conferința a fost organizată și ghidată de către specialiștii din cadrul A.O Keystone Moldova, cu suportul financiar al Uniunii Europene. În cadrul conferinței s-au abordat următoarele subiecte:

Sesiunea I: Incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități în Republica Moldova;

Sesiunea II: Rolul APL în dezvoltarea serviciilor sociale adresate persoanelor cu dizabilități;

Sesiunea III: Impactul generat de Echipa mobilă. ( Cîte un specialist din cadrul Echipei mobile din cele 5 raioane a relatat despre experiența și rezultatele obținute timp de un an și jumătate).

            Evenimentul marchează finalizarea proiectului „Consolidarea parteneriatului public-privat pentru dezvoltarea durabilă a serviciilor comunitare pentru persoane cu dizabilităţi”, implementat de Keystone Moldova și finanțat de Uniunea Europeană. 

 

Serviciul social ”Echipă mobilă”

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Conferința națională ”Parteneriatul – modalitate eficientă de cooperare în asigurarea incluziunii persoanelor cu dizabilităţi” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta