Harta site-ului
Ajutor
Conducerea SINDASP aduce mulţumiri preşedintelui raionului pentru prezentare excelentă a echipei raionului Dubăsari
Conducerea SINDASP aduce mulţumiri preşedintelui raionului pentru prezentare excelentă a echipei raionului Dubăsari

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Republice Moldova dl Vlad CANŢÎR, a adresat un mesaj de mulţumire dlui Preşedinte al raionului Dubăsari, Grigore POLICINSCHI pentru implicarea personală şi prestaţia foarte bună a echipei raionului Dubăsari  în cadrul Spartachiadei Federaţiei SINDASP, desfăşurată în perioada 07-09 iunie curent.

În mesajul de mulţumire, dl CANŢÎR menţionează: „Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Republica Moldova remarcă faptul că relaţiile bilaterale în cadrul dialogului social între reprezentanţii salariaţilor şi conducerea raionului Dubăsari evoluează pozitiv în ultimii ani.
Participarea echipei raionului Dubăsari la competiţiile sportive din 7-9 iunie curent în cadrul ediţiei a IV-a a Spartachiadei Federaţiei SINDASP a fost extraordinară, de performanţă şi vine să consolideze această colaborare.

În acest context exprim gratitudinea pentru aportul Dumneavoastră personal în vederea asigurării participării echipei raionului Dubăsari la acest eveniment, şi în general pentru deschiderea şi disponibilitatea de a susţine Federaţiei SINDASP în implementarea diverselor acţiuni organizate de sindicate în beneficiul şi prosperarea salariaţilor.

Mulţumindu-vă pentru colaborare, Federaţia SINDASP Vă urează succese în activitatea cotidiană.”

Ec. Racoveţ
şef Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Conducerea SINDASP aduce mulţumiri preşedintelui raionului pentru prezentare excelentă a echipei raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta