Harta site-ului
Ajutor
Conducerea raionului promovează voleiul în rîndul tinerilor deja al 10-lea an consecutiv
Conducerea raionului promovează voleiul în rîndul tinerilor deja al 10-lea an consecutiv

În scopul promovării şi valorificării potenţialului creator al tinerii generaţii şi dezvoltării educaţiei fizice şi voleiului în rîndurile tineretului atît din raionul Dubăsari cît şi din alte regiuni, pe data de 11 noiembrie curent, a avut loc întrunirea de lucru a Comitetului organizatoric pentru desfăşurarea acţiunii cultural – sportive „Cupa Preşedintelui raionului la Volei”, fiind la acea de a X-a ediţie. În cadrul şedinţei au participat conducătorii serviciilor de resort din cadrul Consiliului raional Dubăsari şi reprezentanţii echipelor participante, fiind prezidată de preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI. La ordinea de zi au fost discutate chestiunile privind numărul de echipe participante (fiind propuse 12 echipe), organizarea arbitrajului la acţiune, numărul jucătorilor cu rezultate de performanţă, ş.a.

Preşedintele raionului a ascultat propunerile conducerii Şcolii sportive raionale din satul Pîrîta (dl Vasile Nagalisov), inclusiv conducătorii echipelor de volei privind buna organizare a ediţiei jubiliare de 10 ani a acţiunii sportive „Cupa Preşedintelui raionului la Volei”.


Astfel, reieşind din importanţa susţinerii sportului de amatori, activităţilor de tineret, promovarea măsurilor de încredere între locuitorii de pe ambele maluri ale rîului Nistru prin intermediul sportului, s-a convenit ca măsura respectivă să fie organizată în perioada 30 noiembrie – 01 decembrie 2013, în incinta Şcolii sportive raionale din s. Pîrîta şi liceul teoretic „Ion Creangă” din s. Coşniţa.


A fost expusă, de asemenea, opinia privind implicarea şi atragerea în procesul de organizare şi finanţare a acestei măsuri a partenerilor de dezvoltare a Consiliului raional Dubăsari, precum misiunea OSCE, PNUD, FISM, reprezentanţele diplomatice, cît şi alţi parteneri şi sponsori.


Dl Grigore POLICINSCHI a acceptat propunerile, menţionînd de asemenea, importanţa promovării modului sănătos de viaţă, relaţiilor de prietenie şi comunicare bazată pe principii de egalitate şi respect reciproc ce sunt stabilite, şi trebuie menţinute şi în continuare în domeniul sportului, care cu adevărat uneşte ambele maluri ale rîului Nistru.


Ec. Racoveţ
şef Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Conducerea raionului promovează voleiul în rîndul tinerilor deja al 10-lea an consecutiv - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta