Harta site-ului
Ajutor
Conducerea raionului Dubăsari a semnat un nou acord de finanţare de proiect cu PNUD Moldova
Conducerea raionului Dubăsari a semnat un nou acord de finanţare de proiect cu PNUD Moldova

La data de 12.11.2013 preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi a semnat acordul de grant in valoare de 1 529 699 lei pentru reconstrucţia Centrului de Servicii Sociale Raional Dubăsari, amplasat în s. Coşniţa. Finanţarea vine din partea Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare în cadrul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, la insistenţa Direcţiei asistenţă socială, conducerii raionului cu implicarea activă în procesul de pregătire a propunerii de proiect a Direcţiei dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere, Direcţiei construcţii, gospodărie comunală şi amenajarea teritoriului şi alte servicii raionale.

Amintim că Consiliul raional Dubăsari a participat la apelul de propuneri de proiecte anunţat la data de 14 decembrie 2012 de către UNDP înaintînd propunerea de proiect susmenţionată care în final după evaluarea echipei de proiect condusă de dl. Viorel Albu a fost selectată pentru finanţare.

Astfel după renovare Centrul de Servicii Sociale va putea găzdui şi acorda servicii sociale pentru cetăţenii
de pe ambele maluri ale rîului Nistru după cum urmează:
1.    Serviciul de asistenţă socială comunitară;

2.    Serviciul de îngrijire la domiciliu;
3.    Serviciul de asistenţă personală;
4.    Serviciul echipa mobilă;
5.    Serviciul de plasament temporar în situaţii excepţionale;

La fel este planificat ca în incinta edificiului vizat să fie stabilit sediul Direcţiei Asistenţă Socială din cadrul Consiliului raional Dubăsari.
În cadrul acestui Centru vor activa aproximativ 30 persoane angajate, iar de serviciile acestuia vor beneficia mai mult  de o mie de locuitori de pe ambele maluri ale rîului Nistru.

Acest proiect are o deosebită importanţă pentru dezvoltarea comunităţilor din zona de securitate oferind acces la servicii sociale de calitate pentru cetăţeni.
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Conducerea raionului Dubăsari a semnat un nou acord de finanţare de proiect cu PNUD Moldova - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta