Harta site-ului
Ajutor
Conducerea raionului Dubăsari a felicitat Consiliul Județean Buzău cu Ziua Națională a României
Conducerea raionului Dubăsari a felicitat Consiliul Județean Buzău cu Ziua Națională a României

Președintele raionului Dubăsari, Grigore FILIPOV, însoțit de către Vicepreședintele raionului Dmitri POPA și șef Direcție economie, buget și finanțe Lilia CAZAC, a efectuat la data de 1 Decembrie curent, o vizită de lucru la Buzău, România, unde a participat la Festivitatea dedicată Zilei Naționale a României, la invitația Președintelui Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil NEAGU.
Conducerea raionului a avut ocazia de a participa la un șir de acțiuni, precum: tradiționala paradă militară în prezența conducerii de vârf a Județului Buzău și a cetățenilor; aprinderea luminilor de sărbătoare la Consiliul Județean; inaugurarea “Museum Bus”, primul muzeu mobil din România, care va ajunge la copiii din zonele rurale din județul Buzău, cina festivă și alte acțiuni protocolare.
Amintim că, Consiliul raional Dubăsari a semnat în primăvara anului 2016 un acord de înfrățire cu Consiliul Județean Buzău care prevede identificarea și dezvoltarea proiectelor economice și sociale în beneficul cetățenilor din raionul Dubăsari. Astfel, la moment la Centrul de Odihnă pentru Copii și Tineret ,,Prietenia” din satul Coșnița, se desfășoară lucrări de construcție în cadrul proiectului „Casa Prieteniei Moldo – Române”.

 
Tatiana GHERB,
specialist principal, relații cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Conducerea raionului Dubăsari a felicitat Consiliul Județean Buzău cu Ziua Națională a României - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta