Harta site-ului
Ajutor
Conducerea raionului continuă promovarea dialogului constructiv cu autoritățile publice locale de nivelul I
Conducerea raionului continuă promovarea dialogului constructiv cu autoritățile publice locale de nivelul I

Consiliul raional Dubăsari în colaborare și conlucrare continuă cu administrația publică locală de nivelul I, trebuie să reprezinte și să asigure înglobarea intereselor cetățenilor.
Astăzi, 23 februarie 2024, conducerea raionului Dubăsari a efectuat o vizită de lucru în s. Holercani. La întrunirea, organizată în incinta Centrului Unificat de Prestare a Serviciilor Publice, președintele raionului Dubăsari dl Sergiu GRIGORIEV, a făcut apel către primarul de Holercani dl Tudor TANASEV și șefii instituțiilor publice prezenți, de a conlucra și promova un dialog constructiv și transparent pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă întru prestarea serviciilor de calitate localnicilor și buna guvernare a raionului Dubăsari.
La măsura dată dl președinte a specificat că ,,vom consolida eforturile și aportul fiecăruia pentru organizarea măsurilor și activităților în colaborare cu apl și instituțiile publice din teritoriu”. În cadrul discuțiilor au fost abordate mai multe întrebări strategice și prioritare precum alimentația copiilor, reparația și întreținerea drumului local de interes raional, ș.a.
De comun cu vicepreședintele raionului dl Gurii ISAC, responsabil de domeniul social, doamnele Larisa BRADUCEAN, șefă interimară a Direcției învățământ general și Eudochia NICOLAEV, șef Secție contrucții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului au vizitat instituțiile Liceului teoretic, a grădiniței de copii și a Oficiului Medicilor de Familie.
Asemenea vizite vor fi organizate în toate primăriile raionului Dubăsari, pentru a promova și menține relații consolidate cu autoritățile administrației publice locale de nivelul întâi și societatea civilă,  întrucât de aceste dialoguri și conlucrări depinde bunăstarea oamenilor din localități.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Conducerea raionului continuă promovarea dialogului constructiv cu autoritățile publice locale de nivelul I - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta