Harta site-ului
Ajutor
Condiții mai bune pentru elevii din Gimnaziul Pîrîta
Condiții mai bune pentru elevii din Gimnaziul Pîrîta

Pe data de 19 decembrie, Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI, conform agendei de lucru, a întrunit în ședință șefii Direcției construcție, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, Direcției economie, buget și finanțe, managerul instituției de învățământ a Gimnaziului Pîrîta și agentul economic care execută lucrări de reparație la acoperișul șarpant pe blocul ”A”  la instituția sus menționată.
În cadrul ședinței au fost discutate realizările reușite până la moment, documentele care au fost prezentate și care urmează de prezentat din partea antreprenorului, care execută  lucrările și alți specialiști de domeniu. Costul lucrărilor în baza contractului constituie 386 351 de lei, unde 300 de mii sunt alocați din bugetul de stat și restul din bugetul instituției de învățământ.
La finele întrunirii, Președintele raionului a mers personal la Gimnaziul Pîrîta, unde a verificat lucrările de construcție a acoperișului împreună cu specialiștii din domeniu și primarul satului Pîrîta, dl Iurie SOLTAN, conducerea gimnaziului. Până la anul nou gimnaziul va beneficia de acoperiș de calitate și cu garanție pentru mulți ani înainte.
Președintele raionului a mulțumit pentru operativitatea lucrului care a fost realizat și garanția de a finisa lucrările până la 31 decembrie 2017, asigurată din partea antreprenorului prin scrisoarea de garanție.
Toate lucrările de reparație de la început, vor fi prezentate pe un panou informativ în cadrul comisiei de primire și de dare în exploatare a lucrărilor de reparație.
 
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Condiții mai bune pentru elevii din Gimnaziul Pîrîta - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta