Harta site-ului
Ajutor
Concursul republican „Pedagogul anului”, etapa raională
Concursul republican „Pedagogul anului”, etapa raională

Concursul republican „Pedagogul anului”, etapa raională, s-a finisat la data de 09 februarie 2023, conform ordinului DÎG nr.188 din 31.10.2022 cu privire la organizarea și desfășurarea concursului, cu scopul sporirii prestigiului profesiei de pedagog, stimulării activității creative a acestuia, promovării experienței avansate și inovatoare, precum și motivării cadrului didactic pentru autoformare și formare continuă.
Membrii Comisiei raionale de concurs au evaluat materialele prezentate pentru participare la concurs, probele de concurs și au prezentat rezultatele. Astfel, câștigătoarea Concursului „Pedagogul anului - 2023” este dna Popa Zinaida, profesoară de limba și literatura română, grad didactic superior, Liceul Teoretic Holercani. Îi dorim învingătoarei succes la etapa republicană a Concursului.
Sincere mulţumiri exprimăm administrației Liceului Teoretic „Ion Creangă” Coșnița pentru crearea condițiilor optime în desfășurarea probelor de Concurs, în special ora publică la clasa a XII-a, umanist.

Svetlana ISAICUL, Şef Centru Metodic

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Concursul republican „Pedagogul anului”, etapa raională - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta